Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


BRUB, AVAGY EGY ZOKNI, AMINEK NINCS PÁRJA

BRUB, AVAGY EGY ZOKNI, AMINEK NINCS PÁRJA

Szamárfül Projekt
Brub, egy zokni aminek párja nincs

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 14. vasárnap, 11:00

Brub vagyok. Félpár zokni. Mondhatnám, hogy páratlan. Barátaimmal - Trappal, Kexszel és Uppival - Ábel szobájában lakunk. Ha neked is van félpár zoknid, akkor bizonyára tudod, hogy nekünk, ellentétben páros társainkkal, nagyon kalandos életünk van.

A minap például találkoztam egy náthás porszívóval, megtudtam, hogy hogyan érdemes játszani a bújócskát, hogy mikor és honnan támad a kupiszörny, hogy Luke Skywalker az első űrhajós, aki fénysebességgel képes tolatni, és legfőképpen azt, hogy milyen jó, ha a zokninak igaz barátai vannak.                       

Részlet az előadásról szóló kritikából:

„Hogy kicsoda Brub? Egy zokni, aki a spanyolországi nyaralásból párjavesztetten tér vissza, ám kis gazdája, Ábel kedvence lévén, nem dobják ki. Magánya nem tart sokáig, ugyanis Ábel lassan notórius zokni-elhagyó lesz, Brub tehát hamarosan barátokra lel Kex, Uppi és Trapp személyében. A négy félpár zokninak csupa kaland az élete. Előfordul, hogy Samut, a náthás, azaz szívóerejét vesztett porszívót kell meggyógyítaniuk vagy éppen bújócskáznak, számolni tanulnak, kutatási tervet készítenek. Egy kis versengés, piszkálódás is belefér a zoknibarátság fogalomkörébe, de mégis csak összefogásban, egymás támogatásában a legerősebbek ezek a páratlan zoknik.”

Játékidő: 50 perc

Az előadást 3-10 éveseknek ajánljuk!

A Szamárfül Projektről:

A Szamárfül Projekt egy Manó nevű kisfiúnak köszönheti létrejöttét, ugyanis öt évvel ezelőtt pont az ő születésnapjára készítettük el első darabunkat, A brémai muzsikusokat. Manó volt előadásunk első Betyárfőnöke, akit már közel 200 újabb követett. Azóta persze a repertoárunk bővült négy előadással, egy koncerttel, öko-foglalkozásokkal, drámafoglalkozásokkal, és ezalatt bejártuk szinte az egész országot. Sőt, ha Brémába még nem is, de Szlovákiába és Prágába már eljutottunk mese-előadásainkkal.

Ars poeticánk szerint az egész családnak szóló darabokat készítünk, mert hiszünk abban, hogy a gyermek a szülőtől tanulja a legtöbbet, így a színház szeretetét is.

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!