Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Budapest Bár koncert - cirkusz

Budapest Bár koncert - cirkusz


Varázslatos este, egyedülálló produkció, önfeledt szórakozás, „egy külön lap az emlékkönyvbe” – ezt ígéri a Budapest Bár és a Magyar Nemzeti Cirkusz artistáinak együttműködése.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 24. csütörtök, 19:00

BUDAPEST BÁR KONCERT – CIRKUSZ
A MAGYAR NEMZETI CIRKUSZBAN BUDAPESTEN (XII. KERÜLET, NAGYTÉTÉNY)
2019. OKTÓBER 24. 19.00 ÓRA


Varázslatos este, egyedülálló produkció, önfeledt szórakozás, „egy külön lap az emlékkönyvbe” – ezt ígéri a Budapest Bár és a Magyar Nemzeti Cirkusz artistáinak együttműködése. Augusztusban Balatonlellén a két csapat nagyszerű művészei találkoztak, és a találkozásból csoda született: óriási, feledhetetlen élményt nyújtva a művészek és a közönség számára is! A Budapest Bár szokásos kitűnő muzsikáját és a nagyszerű dalokat felerősítik, feldobják az izgalmas cirkuszi produkciók, így mindenből a legjobbat kapja a néző.  A Budapest Bár zenekar ezúttal Kiss Tiborral, Frenkkel, Behumi Dórival, Keleti Andrással, Rutkai Borival és Kollár-Klemencz Lászlóval érkezik. Ugye nem akarsz lemaradni az év egyik legkülönlegesebb Budapest Bár koncertjéről?

Farkas Róbert elárult néhány kulisszatitkot arról, hogy hogyan is jött létre ez a nem mindennapi együttműködés. “Tóth Balázs barátom, aki balatoni hiperaktivista és egyben a Balatoni Kör alelnöke, bemutatott ifj. Richter Józsefnek, a legfiatalabb magyar cirkuszigazgatónak. A Balatonlellén táborozó Magyar Nemzeti Cirkusz sátra ugyanis vasárnaponként szabadnapos volt – gondoltuk, beköltözünk. Az egyszerű bérleti viszonyból előbb barátság, majd izgalmas művészi együttműködés alakult, ugyanis hamar kiderült: a Budapest Bár és a Cirkusz között nagyon jól működik a kémia. Megnéztük egymás produkcióit, ötleteltünk, lelkesedtünk, az előadás napján pedig tartottunk egy nagyon intenzív próbát – és ebből megszületett a csoda. Én legalábbis rettentően élveztem, de ahogy elnéztem, a közönség is nagyon jól érezte magát.” Idősebb Richter József Kossuth díjas cirkuszművész szerint “hatalmas öröm volt látni ezt a két csapatot, hogy milyen lendületes, világszínvonalú produkciót hoztak össze néhány hét alatt.”

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlnak vissza.

A Budapest Bárt vezetőjének és alapítójának, Farkas Róbertnek eredeti szándéka az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs kedvenccé vált.
 
A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból.
Örömzene nyitott füleknek!

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)
Énekesek:  Kiss Tibor, Behumi Dóri, Kollár – Klemencz László, Keleti András, Rutkai Bori és Frenk.
Közreműködnek a Magyar Nemzeti Cirkusz artistái ifj. Richter József cirkuszigazgató vezetésével.

Figyelem! Az előadás NEM a Fővárosi Nagycirkuszban lesz!!!!

Helyszín: Magyar Nemzeti Cirkusz, Budapest, XXII. kerület, Nagytétény, Barackos út 110. az M0 autópálya lehajtó mellett

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!