Broadway Jegyiroda
Jegyirodák:
1026 Bp. Gábor Áron u. 74-78. (Rózsakert)
Tel: 340-40-40 Nyitva: H-P: 10-19h Szo:10-17
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Budapest Bár koncert - cirkusz Balatonlellén

Budapest Bár koncert - cirkusz Balatonlellén

A Budapest Bárban az is jó, hogy mindenhol jó: színházban, koncertteremben, fesztiválon, városi főtereken – és ezúttal: CIRKUSZBAN! Ilyen még nem volt! A Budapest Bár zenészei és énekesei a Magyar Nemzeti Cirkusz sátrában, Balatonlellén adnak koncertet.
 több

BUDAPEST BÁR KONCERT-CIRKUSZ BALATONLELLÉN

A Budapest Bárban az is jó, hogy mindenhol jó: színházban, koncertteremben, fesztiválon, városi főtereken – és ezúttal: CIRKUSZBAN! Ilyen még nem volt! A Budapest Bár zenészei és énekesei a Magyar Nemzeti Cirkusz sátrában, Balatonlellén adnak koncertet. Kihasználva a cirkusz társulatával kötött barátságot, néhány közös produkcióra is vállalkoznak az artistákkal! Igazi nyáresti mókára hívják a napsütéssel és Balatonnal feltöltődött közönséget augusztus 11-re! A Budapest Bár zenekar ezúttal Lovasi Andrással, Tóth Verával, Mező Misivel, Németh Jucival, Keleti Andrással, Rutkai Borival és Kollár-Klemencz Lászlóval érkezik.

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlnak vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

A Budapest Bárt vezetőjének és alapítójának, Farkas Róbertnek eredeti szándéka az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs kedvenccé vált.
 
A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból.
Örömzene nyitott füleknek!

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

Énekesek: Lovasi András, Tóth Vera, Mező Misi, Németh Juci, Keleti András, Rutkai Bori és Kollár – Klemencz László.

Közreműködnek a Magyar Nemzeti Cirkusz artistái ifj. Richter József cirkuszigazgató vezetésével.

Helyszín: Magyar Nemzeti Cirkusz, Balatonlelle - Cirkusztér (7-es főút mentén, az Aldi mögött).

Ajánló


Sacra Infantilia Póka Mihály harmadik típusú találkozásai az ibrányi éjszakában.

John Cassavetes Premier című filmje lenyűgözően bensőséges vallomás a színházról és a színészi…

A komédia egy színházban játszódik, egy nulla minőségű színdarab turnéra indulás előtti főpróbáján.…