Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Budapest Klezmer Band koncert  - Tompos Kátya, Falusi Mariann

Budapest Klezmer Band koncert - Tompos Kátya, Falusi Mariann

A Budapest Klezmer Band 1990 óta szórakoztatja közönségét lendületes és humorral átszőtt színpadi fellépéseivel. Virtuóz módon ötvözi a Kárpát-medence különféle zenei irányzatait. A zenekar tagjai hangszereik igazi mesterei, akik műfajokon átívelve újrafogalmazzák a klezmer zenét.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 14. szombat, 20:00

Kinek ajánljuk a klezmert? Mindenkinek, aki vidámságra, lenyűgöző dallamvilágra, és érzelmekben gazdag zenei motívumokra vágyik. A zenekar által képviselt sokrétű, a Kárpát-medencére jellemző hangulatú klezmer igényes zenei világa hatalmas siker az európai és tengerentúli közönségnél egyaránt. A sajátos kompozíciókban a hagyományos jiddis motívumok kiegészülnek cigányzenéből átvett és népzenei elemekkel, egy csepp modernitással fűszerezve. A Budapest Klezmer Band megalakulása óta folyamatosan koncertezik Magyarországon, rendszeresen visszatérő vendége a külföldi zenei fesztiváloknak és kulturális rendezvényeknek. Európát többször is körbejárták, a tengerentúli országokban és Izraelben is élvezettel hallgatják humorral fűszerezett zenéjüket. Bármely közönséget elszórakoztatnak földrajzi és műfaji határok nélkül: színházi előadások, könnyűzenei fesztiválok vagy komolyzenei koncertek kedvelőit egyaránt ámulatba ejtik. Egyik legkülönlegesebb produkciójuk, a klezmer és a klasszikus zenét ötvöző „Klezmer szvit” neves hazai és külföldi kamarazenekarok részvételével is megszólal nemzetközi turnékon. A Budapest Klezmer Band 2000 óta 10 különböző rangos állami és szakmai elismerést, díjat kapott. A „magyar zenei kultúra szerves részét képező klezmer stílus nemzetközi népszerűsítésért” Kossuth-díjjal is kitüntetett Jávori Ferenc és zenekara az eltelt 25 év alatt jelentős ismertségre és lelkes rajongótáborra tett szert. 2015-ben elnyerték a hazai tudomány, művészet és kultúra fejlesztéséért 2003-ban alapított legnagyobb magyar mecénás díj, a Prima Primissima Közönségdíját is.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!