Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Budapest Ritmo PASS / PRO PASS / BARTÓK TAVASZ 2023

Budapest Ritmo PASS / PRO PASS / BARTÓK TAVASZ 2023

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 14. péntek, 10:00

A Budapest Ritmo, Közép-Európa egyik legjelentősebb világzenei fesztiválja 2023-ban ismét a főváros szívébe hozza a szcéna legjobb előadóit. A felfedezőfesztivál április 12–15. között olyan zenei világot nyit meg, amelyben a frissítően új hangzás garantáltan kizökkent mindenkit a megszokott kerékvágásból. Legyen szó izlandi popról, cumbiáról vagy balkáni etnojazzről, a Ritmo számtalan meglepetést tartogat, és a zene segítségével hív utazásra Elefántcsontparttól a Kaukázusig. A koncertek mellett filmprogram, valamint szakmai konferencia várja az érdeklődőket.

A Budapest Ritmo a Bartók Tavasz keretében a Hangvetővel közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Ajánlatunk


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!