Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Budapesti divat régen és ma - Hogyan változott az öltözködés együtt a világgal? // BCEFW side event

Budapesti divat régen és ma - Hogyan változott az öltözködés együtt a világgal? // BCEFW side event

A beszélgetés résztvevői: Imre Kati (divattervező, ARTISTA), Maróy Kriszta (főszerkesztő, GLAMOUR Magazin), dr. Szatmári Judit Anna (divattörténész, muzeológus, Kiscelli Múzeum)A program a Budapest Central European Fashion Week kísérőeseménye.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 14. csütörtök, 18:00

Budapesti divat régen és ma - Hogyan változott az öltözködés együtt a világgal? // BCEFW side event

A divat minden korszak tükre. Az elmúlt másfél évszázad során annyit változott a világ, amennyit korábban sohasem. Hogyan hatott mindez az öltözködésre? Hogyan változott a testkép, a ruhák formája, díszítései és anyaga? Hogyan hatott a ruhákra az, amivel a napjainkat töltjük; és viszont: mit tettek lehetővé maguk a ruhák a régmúltban?

Az exkluzív esemény kedvéért egy estére kihozunk 19. századi, valamint kortárs tervezői darabokat a Kiscelli Múzeum Textilgyűjteményéből, hogy maguk a tárgyak mutassák meg a változásokat.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!