Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Budapesti Vonósok - Operajátszóház III. - A 2020. március 28-i Operajátszóház III. pótlása

Budapesti Vonósok - Operajátszóház III. - A 2020. március 28-i Operajátszóház III. pótlása

A Budapesti Vonósok pótló előadása előadása 6-10 korú gyermekek részére. G. Donizetti: Csengő

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 5. szombat, 15:00

 

Az Operajátszóház egy olyan interaktív foglalkozás, ahol a gyerekek megtanulják aktívan, játszva hallgatni az operát. Az énekesek és a zenekar közelsége szó szerint kézzel foghatóvá teszik számukra az élményt. Göttinger Pál rendező garantálja az aktív részvételt, Dinyés Dániel pedig az operák zenei mondanivalóját próbálja megvilágítani közérthetően. Az előadások a Budapesti Vonósok Kamarazenekarra épülnek, rajtuk keresztül tehető még inkább élővé a zenei megvalósítása az áriáknak, duetteknek. A koncerteken mindig két énekes szerepel, együtt játszva a gyerekekkel, és a gyerekek a közönség szerepe helyett megtanulhatnak együttműködni, fellépni az operaénekesekkel. A múlt évadban elmaradt előadás pótoljuk, és egyben invitáljuk családjaikat a 2021-ben tervezett bérletünkre.

 

Kolonits Klára – szoprán

Cseh Antal – basszbariton

karmester: Dinyés Dániel

 

játékmester: Göttinger Pál

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!