Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Buena Vista Social Club: Adios

Buena Vista Social Club: Adios

Buena Vista Social Club: Adios

Színes amerikai- kubai dokumentumfilm

korhatár 12

110 perc

rendező: Lucy Walker

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 11. csütörtök, 18:00

Mozivásznon búcsúznak a Buena Vista Social Club sztárjai

December 16-tól érkezik a hazai mozikba a Buena Vista Social Club – Adios című zenés dokumentumfilm, amelyben a világhírű kubai világzenei társulat tagjai visszatekintenek több évtizedes közös történetükre.

Több mint húsz év telt el azóta, hogy megjelent a Buena Vista Social Club első albuma és Wim Wenders róluk készített, Európai Filmdíjjal és számost további fesztiváldíjjal elismert, Oscar-díjra jelölt mozifilmje. Az együttes 1997-es lemezével robbant be a köztudatba, és amellett, hogy muzsikájukkal új színeket festettek Kuba páratlanul sokszínű zenei palettájára, utánozhatatlan hangulatú koncertjeikkel világ minden tájára – köztük Magyarországra is – magukkal vitték a vibráló latin életérzést.

A most mozikba kerülő folytatásban, Lucy Walker Buena Vista Social Club: Adios című zenés dokumentumfilmjében a zenekar tagjai visszatekintenek zenei karrierjükre, felidézik, hogy milyen hihetetlen véletlenek sorozata hozta őket össze, és megemlékeznek zenésztársaikról, akik sajnos már nincsenek köztünk. Természetesen koncertfelvételek sem hiányozhatnak a filmből, az együttes amerikai és angliai turnéjáról láthatunk részleteket.

 

Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a klasszikus balettet flamencóval és afro-kubai stílusokkal ötvözi. Raul Reinoso SATORI című darabjában a spirituális megvilágosodáshoz vezető, belső utazásra hív, amelynek során rátalálhatunk a bennünk lakozó igazságra, szépségre és fényre.

Ajánló


Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!