Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bűvész Show - Óévi varázslat

Bűvész Show - Óévi varázslat

Látványszínház az egész családnak
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 29. szombat, 11:00

Galambos Fecó - mikromágia nemzetközileg ismert magyar sztárja; Szemerey László és elvarázsolt kiskutyái, a gyerekek kedvence, Holcz Gábor mentalista egy műsorban, amelyet Szirtes Balázs színművész fűz össze egy lendületes látványszínházi előadásban.

Az előadás hossza: 2 óra

 

Galambos Fecó autodidakta tehetség, akit 1998-tól rendszeresen láthatott a magyar közönség a legkülönbözőbb tv csatornákon. Több nemzetközi díjjal büszkélkedhet, 2003-ban pedig III. helyezet lett a bűvész világbajnokság mikromágia kategóriájában. Vendége volt a hollywoodi Magic Castle-nek és többször fellépett a híres FFFF kongresszuson.

 

Szemerey László szintén nemzetközileg elismert bűvész, több mint 40 országban fellépett és magánál Rodolfonál vizsgázott.

 

 

Holcz Gábor bűvész és mentalista, akinek az elsődleges célja a szórakoztatás, egyszerre humoros és roppant látványos műsorszámaival.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

zenés party két részben

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!