Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bűvölet-Az örökség

Bűvölet-Az örökség

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 22. vasárnap, 16:15

amerikai fantasy, horror-dráma, 97 perc, 2020

Hannah világa felfordul.
Az anyja férjhez megy, és ők beköltöznek az új apuka hatalmas házába, három fia mellé. Az új suliban mindenki bunkó. Csak három fura csaj fogadja be Hannah-t: szükségük van ugyanis egy negyedikre boszorkányos, a túlvilágot megidéző játékukhoz.
Csak azt nem tudják, hogy Hannah különleges képességekkel rendelkezik, és amikor vele egészül ki a rituális kör, csakugyan megtörténik a csoda – de gonosz erők szabadulnak el tőle.
És egyre furcsább dolgok történnek a gimiben, meg otthon – ahol szintén fény derül néhány sötét titokra…
A gonosz mindenütt ott volt, és most a lányoknak kell szembenézniük vele.

A Blumhouse az elmúlt évtized legmenőbb horrorjait, az Insidious-, A bűn éjszakája-, a Parajelenségek-, a Halloween-sorozatot, a Szétörve és a Boldog halálnapot című filmet gyártotta. Ezúttal azonban újra hangolta a műfajt: most négy csaj a történet főhőse, és a misztikus események az ő középsulis világukban jelennek meg.

Bemutató dátuma: 2020. október 29. Forgalmazó: InterCom

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!