Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


BWG – Balaton Wine & Gourmet Fesztivál/ 2 napos bérlet

BWG – Balaton Wine & Gourmet Fesztivál/ 2 napos bérlet

A négy napon át tartó, minőségi ételeknek és italoknak szentelt gasztroünnepen a régió legjobb éttermei és borászatai mutatkoznak be. A közönségprogramok - nagyszínpadi látványbemutatók, vezetett kóstolók és minőségi kiállítók - mellett szakmai workshopok, mesterkurzusok, valamint két vendégország, Japán és Spanyolország kulináris különlegességei várják az idelátogatókat.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 2. vasárnap, 19:00

Balaton Wine&Gourmet

A négy napon át tartó, minőségi ételeknek és italoknak szentelt gasztroünnepen a régió legjobb éttermei és borászatai mutatkoznak be. A közönségprogramok - nagyszínpadi látványbemutatók, vezetett kóstolók és minőségi kiállítók - mellett szakmai workshopok, mesterkurzusok, valamint két vendégország, Japán és Spanyolország kulináris különlegességei várják az idelátogatókat. A hiánypótló és hagyományteremtő céllal induló gasztro ünnep házigazdája Gianni Annoni lesz.

A Balaton Wine&Gourmet a Veszprém-Balaton régió kulináris örökségét, borászati hagyományait és étkezési kultúrájának egyre izgalmasabb jelenét mutatja be. Ez lesz a régió egyetlen „terrior” szemléletű borászati fesztiválja, ahol mind a hat balatoni borvidék és az összes borászati irányzat - azaz a hagyományos, az újhullámos, a biodinamikus és a natúrbor - egyszerre jelenik meg. 

Mindez a Veszprémvölgy egyedülállóan csodás természeti és épített környezetében: árnyas lombok alatt, a Séd patak partján, a Jezsuita Rend által a 18. században épített templom és romkert természetes díszletében.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!