Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Camelot - Harcok trónja

Camelot - Harcok trónja

Miután elhagyta Camelot trónját, Arthur király önkéntes száműzetésbe vonult, az excaliburt pedig visszahelyezte abba a sziklába, ahonnan egykoron kiemelte..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 22. vasárnap, 17:00

Eközben egykori barátja, Lancelot átveszi a trónt és kíméletlen hajtóvadászatot indít Arthur szövetségesei ellen. Ám a legendás király egy szép napon visszatér és kezdetét veszi a mindent eldöntő döntő harc a harcok trónjáért.

Camelot - Harcok trónja / Kaamelott - Premier volet
francia vígjáték, történelmi kalandfilm, 120 perc, 2021
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Főszerepben:
Christian Clavier
Alain Chabat
Géraldine Nakache

Rendező, forgatókönyvíró, zeneszerző: Alexandre Astier

Bemutató dátuma: 2022. május 5.
Forgalmazó: ADS Service Kft.

Ajánlatunk


A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

Ajánló


A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!