Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Cantus

Cantus

AKADÉMIAI CANTUS KAMARAKÓRUS (Ukrajna)
Művészeti vezető: Emil Sokach

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 16. csütörtök, 19:00

Az 1986-ban alakult  kárpátaljai  kórus  működése során  számos kórusfesztivál résztvevője volt Európa-szerte,  sikerrel képviselte  az ukrán kóruséletet Európa több országában  és az  Egyesült Államokban.  A kórus  a XVII.  és  XX. század közötti  egyházi művek  keleti hagyományait  mutatja be  különböző  stílusokban és korszakokban. A koncerten ismert szerzők, Bortnyansky és Berezovski klaszszikus  kórusművei mellett  a barokk kor  kevésbé ismert,  kiemelkedő alakjának, Mikola Dyletskynek  új,  többszólamú stílushoz  kötődő művei is szerepelnek.  A romantikus stílust  ukrán és orosz komponisták  egyaránt képviselik,  így Mykola Leontovych,   Kyrylo  Stetsenko,   Oleksandr  Koshyts,   Szergej  Rachmaninov, Alexander Gretchaninov és Pavel Chesnokov szerzeményei is hallhatók majd.

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!