Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Chalaban

Chalaban

A Chalaban-t Saïd Tichiti marokkói zenész alapította Budapesten 2000-ben. A zenekar dinamikus szereplő a közép-kelet-európai világzenei életben. A marokkói zenét ötvözik a közép-európai, a balkáni, és a cigány stílus zenei hagyományaival.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 21. péntek, 20:00

Újra élő koncert a Fonóban!

Chalaban

A Chalaban-t Saïd Tichiti marokkói zenész alapította Budapesten 2000-ben. A zenekar dinamikus szereplő a közép-kelet-európai világzenei életben. A marokkói zenét ötvözik a közép-európai, a balkáni, és a cigány stílus zenei hagyományaival.

A csoport vezetője, Said Tichiti a Marokkó déli részén fekvő Guelmim városból származik. Tanulmányait a Rabati Drámai Intézetben végezte. Zenei karrierje elején úgy döntött, hogy a hazájából eredő zenei stílusokkal foglalkozik: Gnawa, Ganga, Hassani és Guedra. Zenéjük túlmutat a népzenén, hiszen céljuk, hogy egyesüljenek a déli és északi, keleti és nyugati hangszerek és dallamok. Ennek eredménye, hogy minden Chalaban koncert vagy album tele van sivataggal és szellemiséggel, amelyet Közép-Európa melankolikus dallamai simogatnak. A Chalaban eddig 6 albumot jelentett meg: marokkói Nomad, Moroccan Spring, Al Baraka, Nejdeb, Hashish Free, és 2017 októberében a zenekar a legújabb Gleimimet mutatta be egy teltházas koncerten a budapesti Művészetek Palotájában.

Közreműködik:

Saïd Tichiti - Guembri lant, ütőhangszerek és ének

Khalid Moutahir - ütőhangszerek és ének

Kovács Balint - gitár

Kovács Ferenc - hegedű, trombita

Tórjak Dávid - basszusgitár

Golovics Feri - dob

 

Belépés érvényes belépőjegy mellett, érvényes védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges. Megértésüket és türelmüket köszönjük! 

Ajánlatunk


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!