Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Chick Corea Trilogy / JAZZLEGENDÁK

Chick Corea Trilogy / JAZZLEGENDÁK

Chick Corea negyedszer tér vissza a Müpába. Ez a tény egyenes arányban áll jazztörténeti jelentőségével és művészi termékenységével, amelynek köszönhetően szinte évente jelentkezik újabb fajsúlyos anyaggal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 24. kedd, 20:00

Nem elég, hogy ez alkalommal Christian McBride és Brian Blade személyében olyan társak kísérik, akik külön-külön is megtöltenék a Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermet, további különlegesség, hogy a koncert első részében egy, a tizenöt éves Müpa felkérésére írt Corea-kompozíció csendül majd fel.

Chick Corea 2012-ben Gary Burton vibrafonos oldalán debütált a Müpában. 2015-ben az elektronikus hangzásokat előnyben részesítő The Vigil elnevezésű együttesével tért vissza, majd 2018-ban újra akusztikus vizekre evezett három évtizedes barátaival, John Patitucci bőgőssel és Dave Weckl dobossal. A felállás ez alkalommal is a klasszikus zongorás trió lesz, a kreatív energiák végtelen áramlását pedig szintén megcsodálhatjuk. A Trilogy elnevezésű együttes 2013-ban adta ki első lemezét, amely egyéb díjak mellett két Grammyt is hozott az előadóknak. A második kiadására öt évet kellett várni - erről is hallhat majd darabokat a közönség. A négy Grammy-díjjal büszkélkedő Christian McBride az általa vezetett big banddel és saját triójával is sikert sikerre halmoz. Brian Blade kísérő muzsikusként szintén vezéregyéniség, s amellett, hogy idestova húsz éve a Wayne Shorter Quartet oszlopos tagja, művészete a Fellowship Banddel is iránymutató.
A huszonkétszeres Grammy-díjas zongorista példaképe és egyik kedvenc zeneszerzője, Bartók Béla munkássága előtt is tiszteleg a Müpa számára komponált darabjával.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

zenés játék két részben

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!