Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


CHILL GARDEN - Műtárgyséta és - A szakács, az író, a főztje és a filmje #1 – Nyáry Krisztián

CHILL GARDEN - Műtárgyséta és - A szakács, az író, a főztje és a filmje #1 – Nyáry Krisztián

Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek.

20:00 óra Műtárgyséta - 5 műtárgy a gasztronómiáról

Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek. A Chill Garden programjaihoz kapcsolódva, művészeti programokra reflektálva kísérletet teszünk: szubjektív műtárgysétára hívjuk látogatóinkat, hogy együtt fedezzük fel a kiállítások rejtett hálózatait.

20.30 A szakács, az író, a főztje és a filmje #1 – Nyáry Krisztián

Mi köze van Krúdy Gyulához Nyáry Krisztiánnak? Miért ír egy irodalmár gasztronómiatörténetről is? Milyen étkezést bemutató irodalmi és filmművészeti alkotásokat kedvel? Miért lehet inspiráló a főzés egy alkotónak? Miközben elkészíti egyik különleges fogását (lecsó vinetával), részleteket vetítünk Nyáry Krisztián egyik kedvenc gasztronómiában tobzódó mozijából: Huszárik Zoltán Szindbád című alkotásából.

Nyáry Krisztiánnal Szederkényi Olga szerkesztő-rendező beszélget.

Programjainkat beltéren kizárólag azok látogathatják, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, és azt munkatársunknak belépéskor a személyi igazolvánnyal együtt felmutatják. Kiskorúak csak felnőtt kíséretében vagy védettségi igazolvánnyal látogathatják a rendezvényt.

Ajánló


Pintér Béla: Anyaszemefénye zenedráma A Pintér Béla és Társulata valamint a Katona József…

Dés László a kiváló színésznővel, Básti Julival a múltban nagyon sokat dolgozott már…