Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Cimbaliband - Hangszersimogató koncert

Cimbaliband - Hangszersimogató koncert

161 húrral Magyarországon
Művészetek Háza Gödöllő
Színházterem
Esemény kezdése: 2020. 09. 26. (szombat) 11.00
70 perc, szünet nélkül

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 26. szombat, 11:00

A Cimbaliband legújabb produkciója, a Hangszersimogató egy gyermekeknek szóló, ismeretterjesztő előadás, amely a magyar népzenére és hungarikum hangszerünkre: a cimbalomra fókuszál. Az együttes frontembere, Unger Balázs zenepedagógus egy interaktív, meseszínházi elemeket is felvonultató, játékos előadásra invitálja a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt. 

Népzenei kincseinket a 21. századi látványvilágnak és korszerű színpadtechnikának köszönhetően egy hamisítatlan zenei utazás alkalmával ismerhetik meg a gyermekek. A muzsika szárnyán elutazhatnak a történelmi Magyarország nyugati határaitól indulva egészen a moldvai csángókig. 

Az egyes megállók alkalmával mindig egy újabb jellemző népi hangszerrel ismerkedhet meg a publikumnak, vidám történetekkel, játékokkal tarkítva. Az előadás alatt közös népdal tanulás melletti ismeretterjesztő kvíz kérdések gazdagítják az apróságok tudását, de azt is megtudják, melyek azok a dalok, amelyekre még nagyszüleik és dédszüleik is táncoltak mulatságokban vagy lakodalmakban. 

 

A Cimbaliband tagjai:

Unger Balázs- cimbalom, ének, vokál

Unger Gergő- gitár

Solymosi Máté- hegedű

Tóth Gergely- nagybőgő

Babos Lőrinc- dob, derbuka

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!