Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


CIMBALOM BROTHERS, MARTHA TÖPFEROVÁ & MILOKRAJ (CZ)

CIMBALOM BROTHERS, MARTHA TÖPFEROVÁ & MILOKRAJ (CZ)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 8. péntek, 20:00

Cimbalom Brothers

Lisztes Jenő - cimbalom
Unger Balázs - cimbalom
Unger Gergő - gitár, tamburabrács
Lisztes László - nagybőgő, basszusgitár

Martha Töpferová & Milokraj (CZ)

Marta Topferova generációjának egyik legegyedibb hangú énekes-dalszerzője. A Csehországból származó, fiatal korában az Egyesült Államokba vándorló Martát folyamatosan különféle kulturális befolyások érték. Zenei munkáját így cseh öröksége, illetve az amerikai spanyol közösségben megismert a latin-amerikai zene egyaránt meghatározza.

Marta zenei pályafutása két kórusban indult, ahol Pergolesi, Haydn, Poulenc vagy Britten  szerzeményeit adták elő és rögzítették felvételre. Tanulmányai során mind énektudását,  mind hangszeres tudását fejlesztette. 1996-ban New York-ba ment, ahol saját zenei hangjára - amely a a latin-amerikai népzene és kelet-európai zenei gyökereinek sajátos ötvözete - is rátalált.

2012-ben Marta visszatért Prágába, ahol elindította Milokraj („szeretett föld”) nevű projektjét, amely sajátos kulturális hátteréből merít. Amellett, hogy először írt csehül, Marta különböző cseh költők műveit is megzenésítette. A Milokraj első CD-jét az Anděl-díjra (a cseh Grammy) is jelölték világzene kategóriában.

 
Marta Töpferová - ének, cuatro, ütőhangszerek
Stanislav Palúch - hegedű
Marcel Comendant - cimbalom
David Dorůžka - gitár
Peter Korman - basszusgitár

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!