Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Cinege, cinege, kismadár

Cinege, cinege, kismadár

Cinege, cinege, kismadár - Pöttömszínházi előadás 0-4 éves korig
A Vaskakas Bábszínház előadása a soproni apróságoknak

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 23. vasárnap, 16:00

Szeretnénk felhívni közönségünk figyelmét, hogy biztonságtechnikai okokból felnőttnek és gyermeknek minden esetben külön kell jegyet váltani. Megértésüket köszönjük!

A pöttömszínház azoknak szól, akik még nem tudnak egy hosszabb történetre odafigyelni, de érdekli őket a játék. Akik nem tudnak egy helyben megülni és szívesen belekotyognak mindenbe, amihez közük van. Márpedig a kisgyerekeknek mindenhez van közük. Nekik (és a szüleiknek meg a tesóknak) szól a Pöttömszínház.
Az előadás 20 perc színes-szagos-szélesvásznú látnivaló, amit egy 20 perces közös foglalkozás és levezető játék követ. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének valami szépet mutatni az apróságoknak: szép képeket, szép zenét és szép szöveget – mindezt szépen magyarul.
 
A Cinege, cinege, kismadár főszereplője két madárleső manó, és az ő számtalan fiókája, akik fülbemászó csiviteléssel, trillázással és csipogással varázsolják el a kicsiket.

Rendezte: Kocsis Rozi (Blattner Géza-díjas)
Zeneszerző: Rab Viki
Dünnyögik és dúdolják: Gergely Rozália és Bora Levente.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!