Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Coincidance Táncszínház: Széttáncolt cipellők

Coincidance Táncszínház: Széttáncolt cipellők

Coincidance Táncszínház: Széttáncolt cipellők
Családi program
Az előadás hossza: 2x45 perc, 20 perc szünettel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 30. vasárnap, 15:00

Melyik mese is passzolhatna jobban az Ír Sztepp Európa-bajnokaihoz, mint egy közkedvelt mese a bájos királylányokról, akik éjjelente rongyosra táncolják cipellőiket? A jóságos király eleinte nem is sejti, hogy leányai egy sötét, mesebeli herceg varázslata alatt állnak. Tulipán király és Tulipán királyné közhírré teteti, hogy az az ifjú legény, aki megfejti a királyleányok titkát, jutalmul fele királyságát, és legféltettebb leányának kezét kapja. A szerencsét próbáló legények bájos próbálkozásai mulattatják nézőinket az első felvonásban, míg a második felvonásban végigkísérhetik a legifjabb legény kalandjait, amint egy éjjel a királyleányok nyomába szegődik.

Székács Zsófia jelmeztervező munkája Székács Gergely, Farkas Dániel és Potornai Norbert látványvilágával párosulva szeretetre méltó mesebeli királyságot varázsolnak a mese köré. A válogatott zenei művek mellett Faisztl Ernő zeneszerző kifejezetten a darabhoz komponált művei is megjelennek az előadásban.

Jelmez: Székács Zsófia
Díszlet: Székács Gergely, Oláh Marietta Éva, Farkas Dániel, Potornai Norbert
Fény: Hencz József
Vezető balettmester: Castillo Dolores
Rendező-koreográfus: Gyulai Júlia

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!