Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Cracow Singers / LISZT ÜNNEP 2021

Cracow Singers / LISZT ÜNNEP 2021

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 9. szombat, 19:30

Szymanowski: Sześć pieśni kurpiowskich (Hat kurpiei dal)

Kodály: Norvég leányok

Hrušovsky: Tri etúdy (Három etűd)

Horváth Márton Levente: O vos omnes

Penderecki: O gloriosa Virginum

Górecki: Totus tuus

Liszt: Ave verum corpus

Liszt: Salve Regina

Eben: Cantico delle creature

Gyöngyösi Levente: O Maria, noli flere

 

Vezényel: Pad Zoltán

Művészeti vezető: Karol Kusz

 

A tapasztalt, hivatásos énekesekből álló kamarakórus újszerű, a különböző művészeti ágak és tudásterületek közötti kapcsolatokat középpontba állító projektjeivel azonnal felkeltette az előadó-művészeti világ figyelmét. Az együttes repertoárján azonos súllyal van jelen a régebbi korok és napjaink a cappella muzsikája, de gyakran lépnek fel hangszeres művészek és zenekarok társaságában is, partnereik között a klasszikus zene és a jazz képviselői egyaránt megtalálhatóak. A hazai közönség Lera Auerbach 72 Angels című darabjának magyarországi bemutatóján találkozhatott a kórussal.

A budapesti hangversenyen Pad Zoltán vezetésével Liszt-darabok, illetve a visegrádi országok komponistáinak művei hangoznak el. A modern cseh, lengyel és szlovák zene meghatározó alkotói mellett hazánkat két, a középgenerációhoz tartozó szerző képviseli.

Támogatók: a Lengyel Köztársaság Kulturális, Nemzeti Örökség és Sportminisztériuma – Kulturális Támogatási Alap, Lengyel Intézet (Budapest), Wacław Felczak Lengyel–Magyar Együttműködési Intézet, Equinum Alapítvány

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!