Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Csacsifogat
3

Csacsifogat

Móricz Zsigmond, Zelk Zoltán, Kányádi Sándor, Weöres Sándor versekből, verses mesékből állítottunk színre egy előadásra valót, amelynek címe “Kityi kotyi kityi kotty, avagy utazás a csacsifogaton”.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 16. csütörtök, 10:00

Csacsifogat

Móricz Zsigmond, Zelk Zoltán, Kányádi Sándor, Weöres Sándor versekből, verses mesékből állítottunk színre egy előadásra valót, amelynek címe “Kityi kotyi kityi kotty, avagy utazás a csacsifogaton”. Az összekötő szövegek Szőts Orsi tollából származnak. A darabot Csortán Zsóka rendezte, aki két fiatalemberrel állította színpadra ezt a remek verses-mesés összeállítást. Egyikük a már sokak által ismert Balázs Csongor, másikuknak azonban ez az első szereplése bábszínházunknál , és ő nem más, mint új színészünk: Czumbil Örs. Az előadás különlegessége az, hogy minden kellék és díszlet természetes anyagokból készült. A próbák nagyon jó hangulatban teltek, ezért mindannyian úgy gondoljuk, hogy a gyerekek és felnőttek egyaránt kedvelni fogják a mi kis csacsifogatunkat.

Az előadást 4 éves kortól ajánljuk.

Alkotók és szereplők névsora:
Rendező: Csortán Zsóka
Tervező: Lenkefi Réka
Fény: Bajusz Gergely
Hang: Rákóczi Antal

Játsszák: Balázs Csongor, Czumbil Örs

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!