Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Csendes Éj a Senkiföldjén - Tárlatvezetés az Új világ született kiállításon - Regisztrációs jegy

Csendes Éj a Senkiföldjén - Tárlatvezetés az Új világ született kiállításon - Regisztrációs jegy

Mi került az ünnepi asztalra 1915-ben? Töltényhüvely a karácsonyfán? Út a boldog békeidőktől a legsötétebb, háborús karácsonyig. Felidézzük a karácsonyi fegyverszünetet, a lövészárok-életet az ünnepek alatt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 22. vasárnap, 15:00

Túránk során betekintést nyerhetnek a front és a hátország mindennapjaiba, a háborús propaganda rejtelmeibe, valamint a kor legfontosabb személyiségeinek életébe.

A vezetés kb. 70-80 perc hosszúságú.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!