Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


CSENGŐ-BONGÓ SOROZAT: Árgyélus királyfi

CSENGŐ-BONGÓ SOROZAT: Árgyélus királyfi

Az Árgyélus királyfi az egyik legtipikusabb, legbölcsebb magyar népmese, melynek zenei betétjei olyan klasszikus, elsősorban barokk zeneszerzők darabjaiból állnak, mint Bach, Händel vagy Vivaldi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 21. kedd, 14:00

CSENGŐ-BONGÓ: ÁRGYÉLUS KIRÁLYFI

Az Air Corde Trió minden idők egyik legsikeresebb BonBon Matiné fellépője. Első előadásuk, az Állati zenék túl van a 100. előadáson, így nem csoda, ha művészeinkben felmerült az igény egy új előadás bemutatására.

Az Árgyélus királyfi az egyik legtipikusabb, legbölcsebb magyar népmese, melynek zenei betétjei olyan klasszikus, elsősorban barokk zeneszerzők darabjaiból állnak, mint Bach, Händel vagy Vivaldi. A klasszikus zene, a kedves, de mégis fordulatos történet és Győző bácsi magyarázatai egy egészen újszerű előadást eredményez, aminek a végén nem csak a szegény legény találja meg a boldogságát, hanem remélhetőleg a nézőközönség is!

Az együttes:
Matuz Gergely – fuvolaművész
Szilvágyi Sándor – Liszt-díjas gitárművész
Lukácsházi István – nagybőgőművész
Illusztráció: Maróti Réka
Műsorvezető: Lukácsházi Győző

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!