Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Csillagképek
6

Csillagképek

A Csillagképek című színdarab a helyzetek, döntések és együttállások furcsa konstellációja.
Egy férfi és egy nő kapcsolatát látjuk, többféle helyzetben, és ezek többféleképpen újra lejátszódnak. A lány fizikus, a csillagokról, a részecskékről és a relativitáselméletről kutat. A tézise az, hogy ha van szabad választás, akkor minden kimenetel létezik egy-egy másik univerzumban.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 10. szerda, 19:00

Nick Payne
CSILLAGKÉPEK

A Csillagképek című színdarab a helyzetek, döntések és együttállások furcsa konstellációja.
Egy férfi és egy nő kapcsolatát látjuk, többféle helyzetben, és ezek többféleképpen újra lejátszódnak. A lány fizikus, a csillagokról, a részecskékről és a relativitáselméletről kutat. A tézise az, hogy ha van szabad választás, akkor minden kimenetel létezik egy-egy másik univerzumban. A férfi méhész, aki úgy szeretne élni, ahogyan a méhek: a szerénység és a csendes elegancia egyszerűségével élni az életet.

„A Csillagképek egy játék a szabad akaratról és a barátságról, a szerelemről és a mézről. Marianne a Sussex Egyetem fizikusa, Roland egyszerű méhész. Egy kerti partin ismerkednek meg véletlenül. Az első találkozás nem sikerül túl jól. De szerencse, hogy van egy második esély, és egy harmadik, és negyedik…” – írja Nick Payne, a darab szerzője.

Az előadás ősbemutatója 2012 januárjában volt Londonban és hatalmas sikert aratott. A színdarab elnyerte az Evening Standard díját. Magyarországon a Radnóti Színházban láthatja először a közönség, Hárs Anna fordításában és Szilágyi Bálint rendezésében.

Bemutató: 2019. október 20. vasárnap

A Radnóti Színház bemutatója a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál programjában valósul meg.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!