Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Csillagom - Szirtes Edina Mókus koncertje

Csillagom - Szirtes Edina Mókus koncertje

A két muzsikus által életre keltett hangvilág műfaja leginkább öröm, izgalom, kíváncsiság, határtalanság, szabadság...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 24. csütörtök, 18:30

Szirtes Edina Mókus koncertje. Sztárvendég: Fekete János Jammal

A két muzsikus által életre keltett hangvilág műfaja leginkább öröm, izgalom, kíváncsiság, határtalanság, szabadság...

Megzenésített versek csendülnek fel, amelyekkel, Szirtes Edina Mókust idézve: "évek óta élek, túlélek, viszem magamban a sok érthetetlenséget, örömöt, bánatot, még több rácsodálkozást az emberi nagyságra, ...de nem vagyok egyedül. Jön velem egy beatboxos, Fekete János ‘Jammal', aki vitathatatlanul egy populáris műfaj képviselője.
Így létrejön egy könnyebben befogadható, mégis mély, szívet próbáló, őszinte muzikális világ, ahol a nézők velünk együtt énekelhetnek, táncolhatnak..."

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!