Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Csipkerózsika - Körúti Színház

Csipkerózsika - Körúti Színház

Miért unatkozik a király és a királyné? Hiszen már mindent megpróbáltak, hogy unalmukat elűzzék! Hiányzik életükből a gyermek!
Zenés mesejáték

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 26. kedd, 14:00

Miért unatkozik a király és a királyné? Hiszen már mindent megpróbáltak, hogy unalmukat elűzzék! Hiányzik életükből a gyermek!
Csipkerózsika születése azonban nem mindenkit tesz boldoggá! A boszorkány szemét szúrja a királyi pár boldogsága, és átokkal sújtja a szépséges lányt. Az átkot Galagonya a király udvari varázslója ugyan 100 évig tartó álommá enyhíti, de semmissé tenni nem tudja. Így a lány megszúrja ujját, és elalszik a 18. születésnapján.
Itt már csak a csoda segíthet… vagy egy herceg!

Az előadás hossza 60 perc egy részben.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!