Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Csiribiri farsangi délután

Csiribiri farsangi délután

Két kicsi pingvin – a Kabóca Bábszínház előadása
A Lóca együttes farsangi műsora
Kézműves játszóház
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 4. szombat, 15:00

Két kicsi pingvin - a Kabóca Bábszínház előadása

Ping és Pong, a két kicsi pingvin az ötödik születésnapi mulatságára készül. Panga, a papájuk nem hívja meg Rosszmáj Rozmárt és Fűrészhal Fülöpöt, mert állandóan rendetlenkednek az óvodában.
A két rosszcsont bosszút esküszik: Fűrészhal Fülöp lefűrészeli a jégtáblának azt a részét, ahol a pingvinek egy kályha mellett melegednek - s ezzel kezdetét veszi egy kalandos utazás a Föld körül. A Pingvinek eljutnak Afrikába, ahol Munyó, az ezermester majom rögtön átalakítja a kályhát hajóvá. Ezzel jutnak el Ausztráliába, Dél-Amerikába, megismerik a különféle tengereket, s haza már, Munyónak köszönhetően, helikopterrel jutnak, ahol végre megünnepelhetik a születésnapjukat.

A Lóca együttes farsangi műsora

Táncot jár a hegedű, perdül már a dob...
...farsangkor a gitárhúr is rögtön táncot rop!

A tánc előtt azonban vár ránk nagymama csodafánkja, a farsangi alakoskodás, mókázás.

A Lóca együttes 2010-ben alakult Kecskeméten. Interaktív előadásaik ismert gyermekdalokra, népdalokra, népzenei feldolgozásokra, mondókákra és játékokra épülnek, így a gyermekek gyorsan és szívesen bekapcsolódnak műsoraikba.
Foglalkozásaik egy része az év jeles napjaihoz kötődve aktualitásokat hordoz, más részük olyan mesejáték, mely mindig időszerű tanulságokat vonultat fel. Dalaikat és történeteiket népi és klasszikus hangszerekkel, illetve hangkeltő eszközökkel megszólaltatott élő zenei kísérettel adják elő. A zenekar 25 különböző témájú műsorral járja az országot, tartalmas élményekkel gazdagítva gyermekeket és felnőtteket egyaránt. Első lemezük 2019-ben jelent meg, így a Fecskét látok című albumot hallgatva is megtapasztalható a Lóca együttes előadásainak sokszínűsége, magával ragadó hangulata.

Az együttes tagjai: Fekete Inci (hegedű, furulya, melodika, doromb, ének), Székely Zoltán (furulya, szaxofon) és Almási Krisztián (ütőhangszerek, hangkeltő eszközök, ének). Vendégzenész: Tekse Balázs (gitár, vokál).

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!