Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Csiribiri farsangoló

Csiribiri farsangoló

15.45 Két kis mese - a Galóca Bábtársulás előadása
17.00 A Kolompos együttes farsangi mulatsága
Kézműves játszóház
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 5. szombat, 15:00

15.45 Két kicsi mese - a Galóca Bábtársulás előadása
A só

Élt egyszer egy király, akinek volt három lánya. Mindhárman szerették őt, de a király nem tudta, hogyan ossza el közöttük a birodalmát. A két nagyobb lány úgy szerette a királyt, mint 1-1 nagyon finom tortát, a legkisebb viszont úgy, mint „az emberek az ételben a sót.” A király nagyon megharagudott ezért a királylányra, ezért távoznia kellett a palotából… Ám az erdőben összetalálkozott a herceggel! Hogy mi lesz a mese vége? Gyertek el és nézzétek meg

A malacon nyert királylány

Hol volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl, élt egy szegény ember és a felesége. Egyszer csak fiuk született, Jánoska. Amint megtörtént a csoda, nagy örömre az egy szem malacuknak is lett 3 kicsi malackája, akik a fiú zenéjére mindig táncra perdültek. Ezt látta a királylány is a palota ablakából! Úgy megtetszett ez neki, hogy furfanggal elszedte Jánoskától a malacokat.
Telt-múlt az idő, a királylány eladósorba került, apja ezért feladatot adott a kérőknek. Hogy mi volt ez a feladat és hogy állta ki Jánoska a próbát? Az előadásból kiderül!

17 óra A Kolompos együttes farsangi mulatsága

Farsangi mulatság a gyermektáncházak, gyermekszobák, óvodák állandó vendégeivel, a hangulatjavító együttessel. Zenéjük nyomán táncra perdül a közönség apraja ás nagyja.
Vízkereszttől Húshagyó keddig tart a mulatságok, bolondozások, álarcos, maskarás bálok időszaka. Farsangi szokások, játékok, táncosügyességi vetélkedők szerepelnek a műsorban.

Tagok:
Nagy Zoltán - ének
Szántai Levente - ének
Barna György - hegedű
Tímár Sándor - hegedű
Végh Gábor - nagybőgő

Kézműves játszóház

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!