Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Daalarna Jótékonysági Vásár 2019

Daalarna Jótékonysági Vásár 2019

Idén újra megrendezésre kerül a népszerű Daalarna Jótékonysági Vásár, ahol a régebbi kollekciók esküvői és alkalmi ruháit ezúttal is kedvezményes áron vásárolhatjátok meg. A Daalarna Jótékonysági Vásár 2019. augusztus 26-31. között kerül megrendezésre a Daalarna szalonban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 31. szombat, 18:30

Idén újra megrendezésre kerül a népszerű Daalarna Jótékonysági Vásár, ahol a régebbi kollekciók esküvői és alkalmi ruháit ezúttal is kedvezményes áron vásárolhatjátok meg. A Daalarna Jótékonysági Vásár 2019. augusztus 26-31. között kerül megrendezésre a Daalarna szalonban. Cím: 1054 Budapest, Alkotmány u. 16. (Alkotmány utca – Bihari János utca sarka az utcafronton)

A vásárra időpont/jegyvásárlás szükséges! A vásárra szóló jegy ára 1000 Ft, mely összeggel az UNICEF Magyarországot támogatjuk. Fix időpontra szóló belépőt kizárólag a jegy.hu oldalon és partner jegyirodáiban lehet vásárolni! Időpontot emailben, telefonon, személyesen a Daalarna NEM tud adni! Kérjük a megvásárolt jegyet kinyomtatva hozzátok magatokkal, vagy telefonon mutassátok be.

FONTOS TUDNIVALÓK

Amire szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy új kollekciós ruhák a vásár során nem kerülnek értékesítésre! A megvásárolható darabok régebbi kollekciós (2007-2017) esküvői és alkalmi modellek lesznek, melyeket divatbemutatón, fotózáson mutattunk be. Előfordulhat, hogy ezért egyes ruhák már nincsenek tökéletes állapotban, tisztításra vagy javításra szorulnak. A ruhák utólagos igazítását, átalakítását vagy javítását a Daalarna NEM vállalja!

Esküvői ruhákat az esemény minden napján találtok majd, viszont az alkalmi ruhákat csak augusztus 31-én értékesítjük!

A mintadarabok mérete 36-38-as, mely a mi mérettáblázatunk alapján a 64-70 cm-es derékméretnek felel meg. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy ennél nagyobb méreteink nincsenek, a ruhákat kiengedni nem lehet. Nagyon pici, illetve nagyon nagy méreteink nincsenek. A ruhák utólagos méretre igazítását nem vállaljuk, valamint a ruhákra garanciát nem vállalunk! A mintadarabjaink standard szoknyahossza 120 cm deréktól a földig.

Sajnos előzetesen nem tudunk információt adni arról, hogy pontosan mely modellek lesznek megvásárolhatók, de a Daalarna és a Secret Stories facebook és instagram oldalán megmutatunk majd pár darabot, melyek biztosan ott lesznek a vásáron.

Egy időpontra mindösszesen 3 vendéget tudunk fogadni. Minden vendég külön konzulenst kap, aki segít neki a ruhapróba során. Az időpontok 30 perces időtartamra szólnak, ennyi idő után át kell adni a próba lehetőséget a következő időpontra érkező vendégnek. Ha valaki nem érkezik pontosan az időpontjára, annyi idővel kevesebbet tud próbálni, ezért kérjük érkezzetek pontosan. Ha valaki nem tud a lefoglalt időpontra eljönni, visszaváltásra/időpont-cserére sajnos nincsen lehetőség. Ha más időpontban szeretnél jönni, új jegyet kell vásárolni. Ha egyáltalán nem tudsz eljönni, a megvásárolt jegyet/lehetőséget kérjük ajánld fel másnak.

Minden vendég 1 fő kísérőt hozhat, akiknek jegy nem szükséges. Amennyiben a kísérő is szeretne ruhát próbálni, neki is külön jegy vásárlása szükséges! Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a limitált férőhelyszám miatt plusz kísérőket NEM áll módunkban beengedni! Jegy/időpont nélküli érdeklődőket NEM tudunk fogadni!

A vásáron CSAK KÉSZPÉNZT tudunk elfogadni, kártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség. Bankautomata a közelben található, kérjük, hogy előzetesen vegyetek fel készpénzt, ha szükséges.

A megvásárolt ruhák esetében, mivel nem új darabok, utólagos visszavételre, cserére nincs lehetőség, illetve ruhát félretenni sem áll módunkban.

A szalonban mosdó/WC nem áll rendelkezésre és a központi irodánkban sem tudunk lehetőséget biztosítani a használatra. Az esemény felnőtteknek szól, kérjük a kisgyermekek, háziállatok most maradjanak otthon. Megértéseteket köszönjük!

Esküvői ruhát próbáló vendégeknek javasoljuk, hogy testszínű fehérneműben, pánt nélküli melltartóban érkezzenek, valamint, ha lehet smink nélkül, mert az megkönnyíti a ruhák gyors próbálását. Próbacipő viselését nem javasoljuk, ezért kérjük ne hozzatok magatokkal.

Partnerünk a CATRICE Cosmetics jóvoltából minden jegyvásárlót CATRICE sminktermékkel ajándékozunk meg (Csak abban az esetben, ha eljön a lefoglalt időpontra!)

A jegyvásárlással és az eseményen való részvétellel a jegyvásárló automatikusan hozzájárul a feltételek elfogadásához.

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!