Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Dalszerelőműhely // Taylor Swift // Fazekas Gergely
3

Dalszerelőműhely // Taylor Swift // Fazekas Gergely

A Dalszerelőműhely második évadában végre egy Taylor Swift dal is sorra kerül! Ráadásul épp a Snow On The Beach a 2022-es Midnights című albumról! Várunk mindenkit szeretettel 2023. április 13-án 18:30-kor! A műhelyvezető ismét Fazekas Gergely zenetörténész, a Zeneakadémia tanára lesz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 13. csütörtök, 18:30

Dalszerelőműhely
Taylor Swift
Fazekas Gergely

A Dalszerelőműhely 2021 őszén kezdte működését az ISON-ban. Az első évad során Billie Eilish, Janelle Monáe, Eminem, Adele, Shawn Mendes, Dua Lipa és a Carson Coma egy-egy dalát vizsgáltuk, majd folytattuk a sort Harry Styles és Krúbi művekkel. Az alapelvet tartjuk továbbra is: mainstream pop dalokat szerelünk szét mindenféle szempont alapján.
 
A cél az, hogy megértsük, mi történik a zene „belsejében”: mit csinál egy-egy dalban a kardántengely, a karburátor és a gyújtógyertya, vagyis olyan kérdésekre keressük a választ, hogy miként kapcsolódik egymáshoz szöveg és zene, mitől lesz izgalmas (vagy éppen kevésbé izgalmas) egy dallam, hogyan áll össze a hangzás és a harmóniavilág, mi adja egy-egy dal varázsát. Spoiler: az utolsó kérdésre természetesen nem fogunk tudni válaszolni, de a zene varázsára rákérdezni akkor is izgalmas. A foglalkozásokon való részvételnek nem feltétele a zenei előképzettség, két nyitott fülön kívül más segédeszközre nem lesz szükség (csavarhúzót, fogót, kompressziómérőt biztosítunk).

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!