Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Dante XXI. – Volkova Sisters / CAFe2018

Dante XXI. – Volkova Sisters / CAFe2018

A műhely iránt érdeklődő látogatóknak a koncertet megelőzően Szőke Gábor Miklós tart tárlatvezetést.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Szőke Gábor Miklósnak, hazánk egyik legsikeresebb kortárs művészének a Csepel Művekben található stúdiója a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál új helyszíne. Szőkét legtöbben monumentális, ipari léptékű, köztéri állatszobrairól ismerik, de a szobrok mellett a művész festményeket is készít, valamint díjnyertes bútorokat és belső tereket tervez, melyeket magánmitológiája, a Dante Birodalom határoz meg.

Szombat este a Volkova Sisters ad koncertet. A csapat Berger Dalma és Sándor Dániel, az Esclin Syndo szerzőpárosának közös projektjeként indult 2009-ben, hozzájuk csatlakozott Kovács Gergely gitáros és multiinstrumentalista. Akusztikus és digitális hangszereken muzsikálnak, a folk, a cyberpunk és a 80-as, 90-es évek darkwave hangulatát ötvözik. Koncertjeiken a zene és a látvány – melyben fontos szerepet kapnak a személyes intuíciók és a meglepő ötletek – nem létezhetnek egymás nélkül.

A műhely iránt érdeklődő látogatóknak a koncertet megelőzően Szőke Gábor Miklós tart tárlatvezetést.

A programra előzetes helyfoglalást követően, amit ezen a linken lehet megtenni, különjáratú Dante XXI. busszal is el lehet jutni, melyre Csepel felé a Városház Parkban, a belváros felé a Gabor M Szoke Studiónál lehet felszállni.

Ajánlatunk


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!