Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Déryné hadművelet
4

Déryné hadművelet

Olt Tamás - Rák Zoltán
DÉRYNÉ HADMŰVELET

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 31. kedd, 19:00

Közhírré tétetik!

Miképpen hajdan Déryné és komédiástársai kicsiny falvakba elvitték a színház csodáját, azonképpen mi, a Gózon Gyula Kamaraszínház színészei nekilódulunk elgondolkodtatni, gyönyörködtetni, ámde kacagtatni is a tisztelt nagyérdemű közönséget itt, e helyben népi adomákkal, tanulságos történetekkel, székely góbéságokkal. Saját kultúránk titkaiból és gyökereiből igazi színházat építünk.

(A fotó próbafotó)

Ajánlatunk


A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Tartson velünk egy igazi házibuliba!

Ajánló


A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!