Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Dés-Geszti-Békési: A dzsungel könyve - a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének előadása
7

Dés-Geszti-Békési: A dzsungel könyve - a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének előadása

2020.07.25. 20:00 - 21:30
Művészetek Háza Gödöllő : Gödöllői Erdészeti Arborétum
Jegyár: 4.500 Ft
Helyfoglalás érkezési sorrendben, a nézőtér megnyitása: 19:15.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 26. vasárnap, 20:00

Idén ismét benépesül a gödöllői erdő, és július végén két alkalommal lesz látható a korábbi években már nagy sikerrel bemutatott „A dzsungel könyve” musical a Gödöllői Erdészeti Arborétumban. Az előadás egy igazán autentikus környezetben kerül bemutatásra, mely egyetlen épületben, színházban sem reprodukálható. Az eddigi évektől eltérően a völgyszínpad helyett az Arborétumon belül egy másik helyszínen kerül bemutatásra az előadás. Az új helyszín új lehetőségeket is rejt, a nézőtér még szervesebben lesz része a „dzsungelnek”, a szereplő állatok a színpad mellett több ponton is megjelennek, egyes cselekmények átkerülnek a színpadról az erdőbe.  Mindezzel növeljük a nézői élményt, és azoknak is sok meglepetéssel szolgálunk, akik már látták az előadást.

Szintén nagyon fontos, hogy az új helyszínen biztosítani tudjuk a hatályos jogszabályokban meghatározott távolságot a nézők között.

Egy sokkal rövidebb erdei sétával (kb 200 méter) érhető el a nézőtér, és már ezen az útvonalon gondoskodunk a "dzsungelérzésről". A nézők valódi erdei környezetbe csöppennek, a díszletet maga az Arborétum jelenti a fáival, dombjaival, a kilátszó gyökerekkel, tisztással, és ehhez társulnak még az erdő hangjai (madarak, rovarok, szél), megteremtve az igazi "dzsungelhangulatot". Ezt fokozza a rendezés is, amely a korábbiaknál is jobban kihasználja és bejátssza a hely adottságait. A nézőtér melletti erdőkben lehet majd látni fákon csüngő majmokat, leereszkedő farkasfalkát, sőt a tigrisüvöltés is az erdő mélyéről érkezik. Szinte elérhető közelségbe kerülnek a nézőkhöz a történések, mindenki saját maga is részese lesz az előadásnak. A fő események egy emelt színpadon történnek, így valamennyi nézőtéri sorból jó rálátás nyílik ezekre, de a színpadon kívüli történéseknél is különös figyelmet fordítunk arra, hogy a nézőtér minden pontjáról jól láthatóak legyenek. A színészek mind mozgásban mind hangokban megtalálják az átmenetet az állat és az emberi karakterek között. Az előadás és a rendezés a felhőtlen szórakoztatás mellett az arra fogékonyaknak igen komoly és aktuális gondolatokkal is szolgál.
Balút, a dzsungel "tanítómesterét" Pálfalvy Attila, a Budapesti Operettszínház művésze, a "nevelőnőjét" (Bagira) Miklós Krisztina, míg Csilt, a dzsungel "plébánosát" Bródy Norbert alakítja. A "polgárság" farkasok megbecsült és irányadó vezetője Akela (Békefi László), amíg a "maffiavezér" Sír Kán (Géczi András) le nem váltja. A darabot a felnőtté válás történeteként is szokták emlegetni, így Mauglit a szokásoktól eltérően nem egy felnőtt, hanem egy kamasz, Monori Dominik alakítja, aki többek között a Budapesti Operettszínház több darabjában és az óriási nézettséget hozó Kincsem című filmben is megmutatta tehetségét. Érdekessége még az előadásnak, hogy kis Mauglit és a farkaskölyköket 4-5 éves óvodások személyesítik meg, és összesen több mint 40 szereplő áll színpadra.

A jelmezek Molnár Szilvia tervei alapján készültek, és azok színei nagyon egyedi módon jellemzik a karaktereket. Az előadás rendezője Horváth Zoltán.

További naprakész információ (elsősorban az időjárás és a járványhelyzet hatásairól) a www.facebook.com/gofme oldalon és az esemény facebook oldalán. Jegyek válthatók a www.jegy.hu oldalon és a nagyobb jegyirodákban!

 

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!