Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Diótörő herceg kalandjai - családi mesekoncert
3

Diótörő herceg kalandjai - családi mesekoncert

A karácsonyi történet Csajkovszkij csodálatos balettzenéjének és E.T.A. Hoffmann meséjének részletei által kel életre, a Kodály Filharmonikusok és Domján Viktória mesélő előadásában, Kollár Imre, a zenekar állandó karmestere vezényletével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 16. szombat, 11:30

Diótörő herceg kalandjai
családi mesekoncert

Műsor: Csajkovszkij: Diótörő szvit, Op. 71a
Közreműködik: Kodály Filharmonikusok
Vezényel: Kollár Imre

A sűrű pelyhekben hulló hó beborítja a város utcáit. Karácsony előestéje van. Stahlbaum házába sorra érkeznek a vendégek, utoljára Drosselmeyer, az ezermester tréfacsináló, a család öreg barátja.
Batyujában a Diótörő, akinek figurája átvezet bennünket a mesék és álmok birodalmába...

Csajkovszkij csodálatos zenéje tartja több mint száz éve repertoáron e történet különféle feldolgozásait, melyek a karácsonyi időszak megkerülhetetlen darabjai – a Diótörőt egyszer minden gyereknek hallania kell!

Szeretettel várjuk a családokat a koncertekre!

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most, a legszebb férfikorban. Húsz éve várt egyéjszakás kaland az oxfordi kollégisták találkozóján. Hét férfi és egy nő – mindenki egyért, egy mindenki ellen.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!