Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Divat&Város Történetek 4. Ember és test
2

Divat&Város Történetek 4. Ember és test

Szatmári Judit tematikus tárlatvezetése

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 14. csütörtök, 17:00

Az emberek minden korban alakítják, (de)formálják magukat egy vágyott – vagy diktált – ideálnak megfelelően, ennek eszközei pedig gyakran különböző ruhadarabok. A 19. században elsősorban a fűzőviselés volt a középpontban, amely erősen torzította a női felsőtestet. Deréktól lefelé épp ellenkezőleg, a nőket bonyolult, hosszú szoknyák szélesítették, amelyek alá különféle abroncsok, párnák, alsószoknyák kerültek. A test alakításának szerepét a 20. században már a fogyókúra és a sport vette át. Fontos lett a szabad mozgás, így a ruhák a korábbinál jóval könnyebbek lettek, kevésbé korlátozták a testet. Ezzel együtt változtak a fehérneműk is, bár az alakformálás azóta is fontos funkciójuk.
A test tehát, amelyet minden ember a lehetőségeihez mérten ideálisra formálva, és az adott kor szokásrendszerének megfelelően felöltöztetve visz a nyilvánosság elé, maga is tárgya a változó divatnak.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

zenés átirat két részben

Ajánló


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!