Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Dolly fellépése

Dolly fellépése

Dolly EMeRTon-díjas magyar énekesnő, a magyar könnyűzene egyik legelismertebb énekesnője, Magyarország rock 'n roll, rockabilly királynője, munkássága a világ sok országába eljutott.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 2. szombat, 16:00

Az Idősek Világnapja alkalmából megrendezett eseményünk vendége 16 órától Dolly lesz!

Dolly EMeRTon-díjas magyar énekesnő, a magyar könnyűzene egyik legelismertebb énekesnője, Magyarország rock 'n roll, rockabilly királynője, munkássága a világ sok országába eljutott.

Az énekesnő vérpezsdítő dalaival és ízlésformáló műsoraival a magyar könnyűzenei élet megkerülhetetlen klasszikusa.

Több, mint 40 éves zenei pályafutás, 40 album, és több száz slágerlistás dal, amelynek nem csak előadója, hanem szerzője is.

Legendás együttesei a Hungária és a Dolly Roll, amelyeknek frontembere és dalszerzője is volt.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!