Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jegytípusok


3 900 Ft - 11 900 Ft
5 jegytípus

Aktuális előadások



29. DUNA KARNEVÁL
Nemzetközi Kulturális Fesztivál
2024. június 14. péntek 20:00 (esőnap nincs!)

29. Duna Karnevál Gála
A karneváli események koronája minden évben a Margitszigeti Szabadtéri Színpad mesés környezetében bemutatott gálaműsor, a külföldi és hazai táncegyüttesek közel 300 művészének egyedülálló, közös műsora.

I. VILÁGKARNEVÁL
Az este első részében bemutatkoznak a karneválra meghívott külföldi tánc és zenei együttesek Hollandiától Törökországig.

II. ÖRÖMÓDA, Európai Táncszimfónia
A második felvonásban egy művészi együttműködésben megvalósuló előadást láthatunk Örömóda címmel, melyet Magyarország EU elnöksége alkalmából állítunk színpadra.

A produkció magyar, bolgár, holland, szerb, és török partnerek közös munkájának eredménye. Megjelennek az egyes népek saját hagyományai, valamint a nemzetközi táncközösségre komponált közös táncképek . A műsor szellemisége az „egység uniformitás nélkül” gondolatán és egymás kultúrájának, identitásának tiszteletén alapul.

Az előadásból sugárzik a népzenei és néptánc kincseink közös ünneplésének öröme.

A Magyar Állami Népi Együtteshez és a Duna Művészegyütteshez társulnak az Európai Uniós tagállamok és csatlakozó országok képviseletében meghívott együttesek.

Az európai nemzetek kultúrájának összefonódásában hol a szolisztikus megfogalmazás, hol a táncközösségre alkotott jelenetek, a közel kétszáz táncos elsöprő energiájú előadása varázsolja el a nézőt.

Szerkesztő koreográfus: Mihályi Gábor Kossuth- és Harangozó Gyula-díjas, érdemes és kiváló művész
Zenei szerkesztő: Pál István Szalonna Liszt Ferenc-díjas, érdemes művész, és Dulai Zoltán a Népművészet Ifjú Mestere
Koreográfus-rendező: Juhász Zsolt Harangozó Gyula-díjas
Fesztiváligazgató: Mucsi János Harangozó Gyula-díjas, érdemes művész

Ajánló


Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!