Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Duo Aliada - J. S. Bach: Goldberg-variációk / CAFe 2019

Duo Aliada - J. S. Bach: Goldberg-variációk / CAFe 2019

A duó legújabb vállalkozása a zeneirodalom egyik legnagyobb kompozíciójához kapcsolódik. Bach Goldberg-variációinak szaxofon-harmonika átirata már önmagában is kivételes, Magyarországon a CAFe Budapesten hangzik el először.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 12. szombat, 19:30

Duo Aliada
J. S. Bach: Goldberg-variációk (a Duo Aliada átirata szaxofonra és harmonikára)

A duó tagjai:
Michał Knot – szaxofon,
Bogdan Laketic – harmonika

A Duo Aliada két muzsikusa, Michał Knot és Bogdan Laketic már bemutatkozó lemezével nagy sikert aratott. A múlt új színei címmel megjelent felvételen Händel, Bach, Vivaldi és mások zenéjét szaxofon-harmonika átiratokban szólaltatták meg. A régmúlt komponistái iránti legnagyobb tisztelettel nyúltak a kiválasztott művekhez, ám olyan újszerű színekkel gazdagították azokat, melyek révén meglepően friss hatásúakká váltak.

A duó legújabb vállalkozása a zeneirodalom egyik legnagyobb kompozíciójához kapcsolódik. Bach Goldberg-variációinak szaxofon-harmonika átirata már önmagában is kivételes, Magyarországon a CAFe Budapesten hangzik el először.
A Duo Aliada 2013 óta koncertezik, több mint harminc országban léptek már fel, s olyan rangos koncerttermek közönségét varázsolták el, mint a Carnegie Hall, a Tonhalle Zürich, a bécsi Musikverein vagy a szentpétervári Ermitázs Színház.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!