Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ég Alatti 5

Ég Alatti 5

Az öt fiatalból álló Ég alatti 5 zenekar energikus muzsikáját 2015 óta hallhatja a közönség. Azóta számos budapesti és vidéki helyszínen felléptek. Műsoruk gerince saját szerzeményeikből áll, melyek stílusukban és lendületükben leginkább a 60-as évek hard-bop és modális jazz muzsikáját idézik, jellegükben mégis egyediek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 12. péntek, 20:00

 Közreműködik:

    Udvardi Márton - trombita, szárnykürt
    Kosztolánszki Dominik - szaxofonok
    Baló Sámuel - zongora
    Ujváry Flóra - nagybőgő
    Richter Ambrus - dob

Az öt fiatalból álló Ég alatti 5 zenekar energikus muzsikáját 2015 óta hallhatja a közönség. Azóta számos budapesti és vidéki helyszínen felléptek. Műsoruk gerince saját szerzeményeikből áll, melyek stílusukban és lendületükben leginkább a 60-as évek hard-bop és modális jazz muzsikáját idézik, jellegükben mégis egyediek. Törekvésük egy saját, organikus hangzásvilág megtalálása - olykor természeti impressziókból vagy különböző népzenékből inspirálódva - és egy egyenes zene kialakítása. A tagok közti barátság, valamint Udvardi és Baló egymásra rímelő kompozíciói szabad teret nyitnak az élő zene áramlásának.

Az Opus színpadán ezúttal a fiatal és tehetséges Kosztolánszki Dominik közreműködésével hallhatjuk őket.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!