Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Égrenézők - E. Szabó Margit textilművész

Égrenézők - E. Szabó Margit textilművész

E. Szabó Margit textilművész kiállítása

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

E.Szabó Margit a Magyar Iparművészeti Főiskola szövött anyag, szőnyegszövő és gobelin szakán szerzett diplomát, majd a sikeres szőnyegtervező tevékenység évtizedei következtek. Megújítva a szőnyegről kialakult közmegegyezéses szemléletet, különböző kultúrák átírt motívum rendszereivel hozta létre szövött, gyapjú alapú munkáit. Az utóbbi évtizedben, a körülmények változása folytán papíralapú művei kerültek munkássága fókuszába. Tollal, csőtollal rajzolva, festve születnek meg papírra, jacquard papírra – jellemzően arany, bronz árnyalatú - síkgrafikái, térgrafikái, hengergrafikái, míves kivitelezés eredményeként.

Új művei kontinuitást jeleznek. Papírplasztikái, mintegy föld és ég között kapcsolatot teremtő jelekként állnak előttünk. Kiállítása egységet teremt textil és papír, szövés és rajzolás között, a korábbi és újabb művek sajátos installációs szerkezetbe rendeződnek. A matériabeli átlényegülés egy művészi pálya folyamatosságát, a megújulni akarás képességét és tényét tárja elénk.
Feledy Balázs

Szervező:
E. Szabó Margit textilművész
Udvary Ildikó művészettörténész

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

zenés átirat két részben

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!