Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Egy nap Mádon - Zagyva Banda

Egy nap Mádon - Zagyva Banda

A Zagyva Banda repertoárjában a Kárpát-medence magyarságának és más nemzetiségeknek – köztük a románság, szlovákság és a cigányság – a népdalai és táncmuzsikái is szerepelnek, ebből kap ízelítőt a kedves közönség!

Egy nap Mádon - Zagyva Banda

A Zagyva Banda a hazai fiatal muzsikusgeneráció meghatározó zenekara, mely 2002-ben alakult Turán. Tagjai a magyar népzene elkötelezett művelői. Az elmúlt 10 évben több, mint húsz egész estés néptáncműsor zenei alkotói és kísérőzenekara voltak. Diszkográfiájuk 10 lemezt jegyez. 2014-ben Pest megye kultúrájáért díjban részesültek.

A zenekar két tagja Junior Príma díjas közművelődés és népművészet kategóriában (2017,2016). A külhoni magyarság gyakori vendégei, 2015 óta az Észak - Amerikai Diaszpórában végeznek kulturális missziót. Repertoárjukban a Kárpát-medence magyarságának és más nemzetiségeknek – köztük a románság, szlovákság és a cigányság – a népdalai és táncmuzsikái is szerepelnek, ebből kap ízelítőt a kedves közönség! Koncertjeik során a magas színvonal mellett a jó hangulat is garantált. Felcsendülnek dallamok Kalocsa, Szatmár, Mezőség, Kalotaszeg, Küküllő-mente és Felcsík vidékéről.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le…

Egy szállodai szobában két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex…