Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Egy nő

Egy nő

Végtelen a skála férfi és nő közti kapcsolatok tekintetében. Különböző találkozások és szétválások történetei mutatják be a köztük lévő ősi ellentétet, amiből a félreértések születnek. Kapcsolataikban az egymásra találás, és távolodás úgy hullámzik, mint egy folyó. Lehet, hogy minden ember egy vízesés.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 20. kedd, 16:00

Egy nő

Végtelen a skála férfi és nő közti kapcsolatok tekintetében. Különböző találkozások és szétválások történetei mutatják be a köztük lévő ősi ellentétet, amiből a félreértések születnek. Kapcsolataikban az egymásra találás, és távolodás úgy hullámzik, mint egy folyó. Lehet, hogy minden ember egy vízesés. Csak az örök, ami nem valósult meg. Ami pedig megvalósult, abban egy idő után elveszítjük személyiségünket. Egymáson keresztül keressük magunkat különböző felállásokban.

Szereplők: Dino Benjamin, Rudolf Szonja és Vadász Krisztina
Zene: Esbjörn Svensson Trio
Rendező-koreográfus: Vadász Krisztina

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!