Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Együtt az Autistákért Gála

Együtt az Autistákért Gála

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 23. kedd, 19:00

A gálára 2024. április 23-án kedden, 19 órától Együtt az Autistákért címmel kerül sor. A műsorban felcsendülnek a legnépszerűbb és leghíresebb operett és musical részletek az Operettszínház sztárjai, Bojtos Luca, Fischl Mónika, Füredi Nikolett, Kiss Diána, Nádasi Veronika, Szendy Szilvi, Széles Flóra, Dénes Viktor, Földes Tamás, György-Rózsa Sándor, Homonnay Zsolt, Kocsis Dénes, Laki Péter és Ninh Duc Hoang Long előadásában. Színpadra lép Simon István balettművész és a Budapesti Operettszínház balettkara (Szabó Barbara,Sík Milán, Német Alexandra, Gallai Zsolt, Sautek Dóra, Szanyi Tamás, Feicht Richárd, Kelemen Krisztián, Molnár Máté, Schlégl András, Széphalmi Pál), az est meglepetése pedig nemzetközi sztárbalerina vendégünk lesz! Az előadást Bori Tamás rendezésében láthatja a közönség, közreműködik a Budapesti Operettszínház Zenekara.

Néhány gondolat az autizmusról:

Ellen Notbohm, a nemzetközileg elismert írónő így fogalmaz Tíz dolog, amit minden autizmussal élő gyermek szeretné, ha tudnál című kötetében: „Először is és mindenekelőtt – gyerek vagyok. Autizmussal élek. Elsősorban nem ’autista’ vagyok. Az autizmusom a teljes személyiségemnek pusztán egy része. Nem határozza meg, milyen ember vagyok. Gondolkodó, érző, sokféle tehetséggel megáldott lény. Próbáld az autizmusomat nem egy képesség hiányaként, hanem egy másfajta képességként felfogni.

Ajánlatunk


1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!