Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jegytípusok


1 500 Ft - 3 000 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások




Athént a szigorú Thészeusz irányítja, aki házasodni készül rabolt menyasszonyával, Hyppolitával, az amazonkirálynővel. Mesénk Athén kapuinál egy varázslatos erdőben játszódik az éj sötétjében. Oberon tündérkirály és felesége, Titánia az uralkodópárt tükrözik, ahogy vitáikban érdekeik megütköznek.

Ebbe az erdőbe menekül két fiatal szerelmespár szüleik szigora és az athéni törvények hatalma elől. Miközben ők keresik, megtalálják, majd újra elveszítik egymást, úgy összezavarodnak a tündérvarázslattól, hogy szerelmük is csorbát szenved. A vígjáték végén mindenki visszatalál a párjához vagy ahogy Puck, a huncut szellem mondja: „Minden fazék fedőt talál”.

Témánk időtlen, hiszen a szerelemről szól, és arról, hogy az álmainkhoz vezető úton a vargabetűk és a tévedések is megengedettek.

 

Az előadás időtartama: 90 perc

Rendező: Verena Koch

Díszlet és jelmez: Isabella Reder

Dramaturg: Franz Huber

 Fordítók: Angela Schanelec, Jürgen Gosch, Wolfgang Wiens

Előadásjogok: Verlag der Autoren, Frankfurt am Main

 

Ajánló


Az iskolai év végéhez közeledve a Csillagszeműek különböző csoportjai két programmal várják a közönséget a Hagyományok Házában: 17 órától a…

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!