Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


ELEFÁNT A KONCERTTEREMBEN - Vivaldi / Poulenc - U/3

ELEFÁNT A KONCERTTEREMBEN - Vivaldi / Poulenc - U/3

Vivaldi Tavasz­ című hegedűversenye a zenetörténet legszeretettebb dallamait rejti, ezúttal pedig Jin Xi hegedűszólójával csendül fel matinékoncertünkön. Babar meséje csaknem egy évszázada, 1931-ben jelent meg először francia nyelven: az árván maradt kiselefántról szól, aki a modern Párizsba vetődve elsajátítja a civilizált viselkedés szabályait, majd visszatér a sajátjai közé, és királyuk lesz.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

MŰSOR

Vivaldi: Tavasz
Poulenc: Babar

KÖZREMŰKÖDIK

Jin Xi - hegedű
Tápai Dóra - műsorvezető

VEZÉNYEL

Teremi Dárius
 
Madarak énekelnek, majd megriadnak a közelgő vihartól, aztán a faluban mulatság hangjait halljuk: Vivaldi Tavasz­ című hegedűversenye a zenetörténet legszeretettebb dallamait rejti, ezúttal pedig Jin Xi hegedűszólójával csendül fel matinékoncertünkön. Babar meséje csaknem egy évszázada, 1931-ben jelent meg először francia nyelven: az árván maradt kiselefántról szól, aki a modern Párizsba vetődve elsajátítja a civilizált viselkedés szabályait, majd visszatér a sajátjai közé, és királyuk lesz. Francis Poulenc zenekarra hangszerelt kompozícióját – hasonlóan Prokofjev Péter és a farkasához – mesélő narrátorral halljuk. A zenekart a feltörekvő karmestertehetség, Teremi Dárius vezényli.

Ajánlatunk


Martha Argerich és Mischa Maisky a klasszikus zenei színtér legfényesebb csillagai, akikre még sok utánuk következő generáció fog emlékezni. Rajongóik egyetlen hangról, egyetlen futamról is megismerik játékukat. A két világhírű virtuóz legendás művészkapcsolata immár félévszázados – markáns látásmódjuk, romantikus gondolkodásmódjuk közös zenélésük sosem apadó kútja.

Az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek 2024. július 27-én Gárdonyban, a Surfcampingben lép fel!

Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a hedonizmust és a nevetést választják. Néha nyersek, mégis rengeteg könnyedség és humor van bennük.

Ajánló


Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!