Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Életmódváltó Klub - Gyógyító légzés

Életmódváltó Klub - Gyógyító légzés

A lélegzet roppant energiák felszabadítására képes, és egyaránt nagy hatással van a testi és lelki folyamatainkra. Ezért ne higgyük, hogy a légző gyakorlatok ártatlan játékszerek csupán! A helyes légzéssel lehetőségek tárháza nyílik meg előttünk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 20. szerda, 18:00

Életmódváltó Klub – Gyógyító légzés – Energialégzéssel az egészségért

A lélegzet roppant energiák felszabadítására képes, és egyaránt nagy hatással van a testi és lelki folyamatainkra. Ezért ne higgyük, hogy a légző gyakorlatok ártatlan játékszerek csupán! A helyes légzéssel lehetőségek tárháza nyílik meg előttünk. Teljesen átalakíthatja életünket: hangulatainkat, érzéseinket, és gondolkodási mintáinkat, ha gyakorlunk. Megnöveli belső erőnket, felszabadítja elnyomott blokkjainkat, és energiánk olyan eszközzé válik, amellyel túlléphetünk saját határainkon.

Előadó: Molnár Erika légzésmester

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

zenés játék két részben

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!