Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Élj otthonosan! Nyitott táncóra Grecsó Zolival július

Élj otthonosan! Nyitott táncóra Grecsó Zolival július

Érzékenyítő program a testtudat, a kinesztetikus intelligencia, a reziliens működés és a proprioceptív érzékelés fontosságáról

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 28. csütörtök, 18:00

,,A delphoicától jóslást kértek az emberek, a jövőjükre, a sorsukra voltak kíváncsiak. A jós azt felelte: ismerd meg önmagadat, és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog a sorsod is. Fogadd el magadat, és el tudod majd fogadni sorsodat is." (Popper Péter)

Kurzusom központi témája a testtudat. A tudat, hogy van, a tudat, hogy engedelmessé tehető.

A kurzuson minden alkalommal mást és mást élhetünk meg önmagunkról, hiszen minden alkalommal különböző nézőpontból indul a közös munka.

Ahhoz, hogy közelebb kerüljünk saját testünk jobb és pontosabb megismeréséhez és megértéséhez, először is tisztába kell kerülnünk az emberi test anatómiai és biomechanikai ismérveivel, hiszen az önismeret a pszichológiai és a szomatikus működésünk feltérképezésével kezdődik. Már az is nagyon sok információval bír, ha megfigyeljük, hogyan állunk hiszen a testtartás dinamikus fejlesztésének rengeteg előnye van. A jobb tartás növeli a test hatékonyságát, csökkenti a kötöttséget mind mentális, mind fizikai szinten, mivel a fizikai feszültség és kimerültség automatikusan negatív hatással van a hangulatra és az élethez való általános hozzáállásra.

Ha fizikailag felkészültek vagyunk, sokszor legyőzhetetlennek tűnő nehézségeken is könnyűszerrel felül tudunk kerekedni. Az energiával telt test önbizalmat áraszt, a megnövekedett koordinációs és megfigyelési képesség segít a táncban is hatékonyabban fejlődni, de a mindennapi életben is jelentkeznek pozitív hatásai.

Az érzések a testben laknak, de akkor miért próbáljuk mi, emberek évezredek óta annyira görcsösen elnyomni a gondolatot is, hogy egy testben élünk? Albérlőknek hisszük magunk, pedig ez az otthonunk!

A meghatározott létszám miatt érdemes minél hamarabb beszerezni a jegyeket.

A program a nagyon hangulatos szabadtéri részen lesz, rossz idő esetén pedig beltéren kerül megrendezésre.

Az órára mindenképpen szükség lesz egy benti kényelmes cipőre!

Előképzettség nélkül várunk mindenkit!

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!