Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Elnémult harangok 37

Elnémult harangok 37

A Sík Ferenc Kamaraszínházban Rákosi Viktor regényének adaptációja, Nemlaha György átdolgozásában.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 5. szombat, 19:00

Rákosi Viktor regénye, az Elnémult harangok 1903-ban jelent meg és hamar bestseller lett, a színházak évtizedekig játszották adaptációját, kétszer is megfilmesítették. A sikersorozatot a kommunista rezsim törte meg, a drámát betiltották, a filmeket megsemmisítették. A regény Nemlaha György átdolgozásában és Pataki András rendezésében került most újra színpadra.
 
A történet egy erdélyi faluban játszódik a XX. század elején, ahová új református lelkész érkezik, aki a szegények vigasztalója, a magyarság megtartója akar lenni. Simándy Pált küldetésétől nem rettenti el a nyomor, a babona, a fogyatkozó gyülekezet, de még a román ortodox egyház képviselője sem. A történelmi szálat a fiatal teológus és a pópa lánya közötti szerelem teszi még izgalmasabbá, majd még az is kiderül, hogy Florica apja bukaresti ügynök.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!