Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Elnémult harangok 38

Elnémult harangok 38

A Sík Ferenc Kamaraszínházban Rákosi Viktor regényének adaptációja, Nemlaha György átdolgozásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 19. szombat, 19:00

Rákosi Viktor regénye, az Elnémult harangok 1903-ban jelent meg és hamar bestseller lett, a színházak évtizedekig játszották adaptációját, kétszer is megfilmesítették. A sikersorozatot a kommunista rezsim törte meg, a drámát betiltották, a filmeket megsemmisítették. A regény Nemlaha György átdolgozásában és Pataki András rendezésében került most újra színpadra.
 
A történet egy erdélyi faluban játszódik a XX. század elején, ahová új református lelkész érkezik, aki a szegények vigasztalója, a magyarság megtartója akar lenni. Simándy Pált küldetésétől nem rettenti el a nyomor, a babona, a fogyatkozó gyülekezet, de még a román ortodox egyház képviselője sem. A történelmi szálat a fiatal teológus és a pópa lánya közötti szerelem teszi még izgalmasabbá, majd még az is kiderül, hogy Florica apja bukaresti ügynök.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!